Mu Terminal B-Est 2014
There are no translations available.

In the light - Jens Bjerregaard

1 oldal
- Semmisem több, mint visszaverődő pillanat

Ez az előadás, egy olyan nemzetközi projekt része, melyben Jens Bjerregaard koreográfus a világ hat különböző pontján, Dániában, Kínában, Kubában, Libanonban, Magyarországon és Spanyolországon, hat különböző társulat részére készít Beethoven Cselló szvitjeire hat koreográfiát.
A MU Terminál számára Jens, Bach második Cselló Szvitjére készít koreográfiát.

előadók: Fülöp Gréta, Halász Csilla, Joó Eszter, Kajtár Rita, Ruzsom Mátyás, Sali Gréta, Szabó Franciska.
látvány: Fejes Ádám
jelmez: Hoffmann Adienn


Pietà - Aurelien Zouki

schweinland jgy 185

Hívhatjuk Piétának azt a hitet mellyel a teljes nyomorba süllyedt ember hisz a kapocsban amely összeköt mindannyiunkat, és ami nem más mint a híd jelenünk és hagyatékunk, ígéreteink és be nem teljesült álmaink között.

Aurelien Zouki a Collectif Kahraba libanoni színházi társulat társ-alapítója, a bejrúti Nehna Wel Amar Wel Jiran fesztivál társ-művészeti vezetője, idén januárban és februárban koreográfiát készít a MU Terminál Társulat számára. Aurelien Zouki meghívására, tavaly áprilisban, a MU Terminál művészeti vezetője Fejes Ádám, Hoffmann Adrienn társulati taggal közösen kortárs tánckurzust tartottak Bejrútban. A libanoni társulat és a MU Terminál művészeti közössége között egyre szorosabb együttműködés bontakozik ki, mely reményeink szerint, a jövőben további előadások, produkciók formájában valósul meg.

előadók: Barabás Anita, Hoffmann Adrienn, Ruzsom Mátyás
látvány: Fejes Ádám
jelmez: Hoffmann Adienn


TerMini - Gellén Anna

 kni3096

A MU Terminál szerves részévé vált a TerMini. A TerMini egészen 2,5 éves kortól foglalkozik táncolni szerető gyerekekkel. Képzésvezetőnk, Gellén Anna hosszú évek óta foglalkozik ezzel a korosztállyal, komoly sikerrel. Megtiszteltetés, lehetőség és nagy felelősség számunkra, hogy Gellén Annával összefogva szárnyunk alá vegyük azoknak a gyerekeknek szakmai képzését, akik a jövő táncművész-generáció jeles képviselői lesznek. Műhelyünk szakmai programja, komoly, valóságos lehetőséget teremt a gyerekek számára a táncos életpálya választásához.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2005 - 2019 MUTERMINAL. Powered by ICD 2000 Kft.
Hungarian (formal)English (United Kingdom)