Előadások
Mu Terminal B-Est 2014
There are no translations available.

In the light - Jens Bjerregaard

1 oldal
- Semmisem több, mint visszaverődő pillanat

Ez az előadás, egy olyan nemzetközi projekt része, melyben Jens Bjerregaard koreográfus a világ hat különböző pontján, Dániában, Kínában, Kubában, Libanonban, Magyarországon és Spanyolországon, hat különböző társulat részére készít Beethoven Cselló szvitjeire hat koreográfiát.
A MU Terminál számára Jens, Bach második Cselló Szvitjére készít koreográfiát.

előadók: Fülöp Gréta, Halász Csilla, Joó Eszter, Kajtár Rita, Ruzsom Mátyás, Sali Gréta, Szabó Franciska.
látvány: Fejes Ádám
jelmez: Hoffmann Adienn


Pietà - Aurelien Zouki

schweinland jgy 185

Hívhatjuk Piétának azt a hitet mellyel a teljes nyomorba süllyedt ember hisz a kapocsban amely összeköt mindannyiunkat, és ami nem más mint a híd jelenünk és hagyatékunk, ígéreteink és be nem teljesült álmaink között.

Aurelien Zouki a Collectif Kahraba libanoni színházi társulat társ-alapítója, a bejrúti Nehna Wel Amar Wel Jiran fesztivál társ-művészeti vezetője, idén januárban és februárban koreográfiát készít a MU Terminál Társulat számára. Aurelien Zouki meghívására, tavaly áprilisban, a MU Terminál művészeti vezetője Fejes Ádám, Hoffmann Adrienn társulati taggal közösen kortárs tánckurzust tartottak Bejrútban. A libanoni társulat és a MU Terminál művészeti közössége között egyre szorosabb együttműködés bontakozik ki, mely reményeink szerint, a jövőben további előadások, produkciók formájában valósul meg.

előadók: Barabás Anita, Hoffmann Adrienn, Ruzsom Mátyás
látvány: Fejes Ádám
jelmez: Hoffmann Adienn


TerMini - Gellén Anna

 kni3096

A MU Terminál szerves részévé vált a TerMini. A TerMini egészen 2,5 éves kortól foglalkozik táncolni szerető gyerekekkel. Képzésvezetőnk, Gellén Anna hosszú évek óta foglalkozik ezzel a korosztállyal, komoly sikerrel. Megtiszteltetés, lehetőség és nagy felelősség számunkra, hogy Gellén Annával összefogva szárnyunk alá vegyük azoknak a gyerekeknek szakmai képzését, akik a jövő táncművész-generáció jeles képviselői lesznek. Műhelyünk szakmai programja, komoly, valóságos lehetőséget teremt a gyerekek számára a táncos életpálya választásához.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
SCHWEINLAND 2013
There are no translations available.

MU Terminál Évadnyitó - szeptember 13. /14.

SCHWEINLAND
koreográfus: Fejes Ádám - fotó: KNI / Peter Kadar
koreográfus asszisztens: Hoffmann Adrienn
Dramaturg: Gergye Krisztián
Előadók: Asztalos Dóra, Barabás Anita, Gergye Krisztián, Fejes Ádám, Hoffmann Adrienn, Ruzsom Mátyás

Látvány: Fejes Ádám
jelmez/kellék: Hoffmann Adrienn
zene: montázs

msolat -  kni2178-edit-2msolat -  kni2434-edit-2msolat -  kni1767-edit-2

fotó: KNI

Bővebben...
 
MU Terminal B-Est 2013.
There are no translations available.

mu term 045 jgy ff

2013. 02. 22./23. 20 óra MU Színház

Az idei B-Esten, két olyan fiatal alkotó munkáit mutatjuk be, akik a MU Terminálban kezdték táncosi létüket, és akik azóta, izgalmas előadói karriert futottak be. Aktív előadóként, élő kapcsolatban állnak a színpaddal, hordozzák magukban az adrenalint, mely az előadói drukkal jár. Nem csoda hát, ha munkájukat ez az izgalmi testállapot, a fiatalos lendület, friss fizikális minőség határozza meg, melyben a táncos test tisztán, mint óvott hangszer szólal meg a gondos karmester útmutatásában.

Az estek további programjaként, a Terminál Előkészítő Program résztvevői tartanak rövid, 15 - 20 perces bemutatót az elmúlt fél év munkájából!

Katonka Zoltán    -    System 32

Zene:    montázs
Fény:    Katonka Zoltán
Előadók: Asztalos Dóra, Barabás Anita, Csongor Nóra, Fekete Blanka, Hoffmann Adrienn, Ruzsom Mátyás

Hoffmann Adrienn    -    Csend
Zene:    montázs
Jelmez: Hoffmann Adrienn
Fény:    Fejes Ádám
Előadók: Asztalos Dóra, Barabás Anita, Csongor Nóra, Fekete Blanka, Hoffmann Adrienn, Ruzsom Mátyás


Támogatók: Terminál Alapítvány, MU Színház, NKA, EMMI, ICD 2000 Kft, ÁR-TÉR Herbahód Kft

 
MU Terminal A-Est 2012
There are no translations available.

 dsc5764 felirattal netre
A MU Terminál 8. éve működik. Az idei év folyamán műhelyünk fontos átalakuláson megy keresztül. Ennek során produkcióit már nem növendékekkel, hanem komolyabb technikai tudással, nagyobb szakmai tapasztalattal rendelkező, pályájuk elején álló fiatal táncművészekkel hozza létre. Idén szeptemberben, Terminál Előkészítő (TEK) néven elindult új szakképzési programunk, mely utánpótlást biztosít a MU Terminál Társulata számára. Ettől az évtől, azok a fiatalok, akik az alkotó munkában részt vesznek, megelőzően már legalább egy évet töltöttek a MU Terminál képzési programjában. Akik pedig a jövő évtől csatlakoznak a már meglévő tagokhoz, egy éven keresztül részt vesznek az előkészítő programban, ahol napi 4 órában a hét 5 napján nagyon magas színvonalú tánctechnikai képzés folyik. Ezzel, a MU Terminál több fiatal számára biztosít képzést, de a kiválasztódás is hosszabb, megterhelőbb folyamattá válik. Az átalakulás során, a már most is színvonalas társulatból, három éven belül rendkívül erős technikai és művészi tudással, kiterjedt szakmai tapasztalattal rendelkező, igazán motivált, kitűnő táncművészekből kovácsolt művészegyüttes jöhet létre.
Bővebben...
 
DEFAULT (Suzanne) - MU Terminál Évadnyitó Est
There are no translations available.

default

MU Terminál Évadnyitó Est - 2012.09.14/15. 20:00 óra, MU Színház

koreográfus: Jack Gallagher

Előadók: Asztalos Dóra, Barabás Anita, Csongor Nóra, Fejes Ádám, Fekete Blanka, Hoffmann Adrienn, Jack Gallagher, Rózsa Barbara, Ruzsom Mátyás

Támogatók: NKA, EMMI, MU Színház, Terminál Alapítvány, ÁR-Tér Herbahód Kft. ICD 2000 Kft.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

1/7. oldal
Copyright © 2005 - 2019 MUTERMINAL. Powered by ICD 2000 Kft.
Hungarian (formal)English (United Kingdom)