Tisztelt Látogató!
There are no translations available.

Ezen rovatunk 2012. január 5.-én azzal a céllal jött létre, hogy az előadásainkkal, alkotóinkkal és előadóművészeinkkel kapcsolatos nézői véleményeket összegyűjtsük, és azokat itt megosszuk.

Kedves Néző! Kíváncsiak vagyunk az előadásról, a társulatunk munkájáról alkotott véleményére, vagy bármilyen észrevételére.Legyen az dicsérő vagy elmarasztaló, tárgyilagos vagy érzelmes, átgondolt vagy csapongó. Fontos visszajelzés ez számunkra, mely segít tisztább és valóbb képet alkotnunk munkánk eredményességéről avagy eredménytelenségéről. Amennyiben a véleménynyilvánítás módja, hangneme nem személyeskedő és nem sért személyiségi jogokat, úgy azokat cenzúrázatlanul és kivétel nélkül publikáljuk.
Véleményét megírhatja a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre, vagy postán elküldheti a MU Színház címére:1117 Budapest, Kőrösy József u. 17.

Tisztelt MU Terminál Kortárs Táncműhely!

Honlapjuk "Népítélet"menüpontja felbátorított, hogy leírjam a benyomásaimat arról, amit láttam, sajnos egyelőre csak a YT videóikon:

Elnémított, amit láttam. Ember tud ilyet?
Fájdalmas, gyönyörű, konok, könnyed.
Annyira távoli, amennyire csak egy eltemetett emlékkép lehet arról a helyről, amely valaha talán az otthonom volt, és annyira közeli, amennyire csak egy eltemetett emlékkép lehet arról a helyről, amely valaha talán az otthonom volt.
Honnan merítenek ennyi energiát, s a végén hová képesek ennyi feszültséget eltenni?

Egészen mélyen vagyok támadva.
Őszintén hálás vagyok Önöknek.
Nagyon kérem, táncoljanak... ezután már helyettem, értem és miattam is!
Abba ne hagyják, mert akkor én perdülök táncra, s akkor csúnya világ lesz!

Maguk szépek, mint ikon festékrétege alatt a csak szemmel nem látható aranyozás.

Györgyi Csaba 
Copyright © 2005 - 2019 MUTERMINAL. Powered by ICD 2000 Kft.
Hungarian (formal)English (United Kingdom)